vineri, 3 iunie 2011

Dolls of the World: Mexican Barbie 1988

 

Buna!! Cum ati petrecut de 1 iunie????:)  Ieri a fost o mare Sarbatoare - Inaltarea si imi pare rau ca nu am reusit sa scriu cate ceva despre... Daca vreti sa cititi cate ceva va las acest link: Despre Inaltarea Domnului (via wikipedia).
Abia am reusit sa intru ca sa va anunt scurt rezultatul la chestionarul pe care l-am facut pe Facebook, in legatura cu urmatorul serial.. Desi nici macar nu era in plan, Sandy si-a croit ea drum si a mai si castigat, detasat as putea spune. Pana atunci insa, azi vreau sa va arat un mic prilej de bucurie pentru mine: Mexican Barbie  din seria Dolls of the World, din 1988 (!!!) :D.
Mi-am cumparat-o anul trecut si am desfacut cutia cat sa o scot putin la aer, dupa care inapoi in cutiuta, bineinteles. Pozele nu sunt cine stie ce, le-am facut "pe repede inainte" (e o vorba, mi-a venit acum in minte, haha), dar asa sa va faceti o idee. Mie mi se pare deosebita. E chiar frumusica in realitate (cum spuneam pozele nu sunt cine stie ce). Probabil daca ar fi venit prin '88 la mine ar fi avut parte si de ceva jocuri de-a scoala (scolarita o faceam si o si vad trecuta in catalog:P). 


Eh... cam atat. Ma grabesc sa scot si pregatesc niste poze pentru proiectul galben de pe instructables. Au un concurs care se desfasoara pe mai multe saptamani si in fiecare este alta culoare a curcubeului. Deja am participat cu rosu (Inimioara cu mac) si portocaliu (Orange Bracelet ).

0 comments :

Trimiteți un comentariu