luni, 13 iunie 2011

Targ handmade la Pitesti

Lume, lume!!!! Nu m-am putut abtine, a trebuit sa incep acest articol asa:). La sfarsitul acestei saptamani, in frumosul orasel Pitesti, are loc un eveniment menit sa sarbatoreasca magia lucrului de mana.

 

"Weekendul Handmade" - despre care organizatorii ne-au spus ca isi doresc sa devina o traditie (si noi ii sustinem!!), va avea loc pe 18 si 19 iunie si se va desfasura in centrul orasului, in fata complexului comercial Trivale (unul dintre cele mai cunoscute puncte de reper din oras si important nod pietonal):


(poza via organizator)

Pentru cei care au mai vizitat orasul si nu stiu inca, magazinul Trivale a fost recent renovat (eu preferam vechiul look, dar asta e parerea mea.).
La prima editie vor participa artisti din Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Sibiu si, bineinteles, Pitesti. Avand in vedere faptul ca se doreste ca evenimentul sa devina traditie, poate, la o editie viitoare, vom participa si noi!! :). Programul va fi intre orele 9:00 si 21:00 si intrarea este libera!

Pana atunci va invit sa mergeti si chiar va rog daca faceti acest lucru sa ne scrieti si sa ne povestiti cum a fost, ce impresie v-a lasat si sa ne trimiteti poze daca aveti !! Sunt sigura ca veti gasi o multime de lucrusoare dragute pe care sa le adaugati in colectia voastra!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu