sâmbătă, 11 iunie 2011

Tom si Jerry - Old Rockin' Chair Tom

Old Rockin' Chair Tom este filmuletul cu numarul 36 avandu-i ca protagonisti pe Tom si Jerry sii a aparut pe : 18 septembrie 1948.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.






Tom si Jerry - Old Rockin' Chair Tom
video via youtube

Rezumat
 Mammy Two Shoes, catarata pe un scaunel, il strica disperata pe Thomas, adica Tom, in timp ce Jerry, cu muschii sai cei invizibili, ii zgaltaie scaunul. Tom apare in cele din urma, abia trezit din somn si la timp pentru cateva lovituri de gratie din partea lui Jerry, azi foarte in forma: incepem cu o piedica, apoi continuam cu fierul de calcat... si lovitura de gratie: ii inmaneaza toporul pentru a taia singur scaunul ca apoi sa ajunga cu Mammy Two Shoes in beci. Concluzia mamei doua picioare: "Thomas, daca tu esti un prinzator de soareci, eu sunt Lana Turner! Ceea ce nu sunt!".
Motiv pentru care se intrevad masuri..

Si astfel este introdus in scena: Lightning. Un motan roscat care apare ca un fulger, cum ii spune si numele si il trimite pe Jerry care se odihnea in culcusul lui Tom, afara cu un sut in fund. Asta dupa ce trece peste Tom. Si intr-o secunda il vedem pe Tom imbatranit... Si pe Jerry din nou afara cu alt sut. 
Nu pleaca bine la culcare Mammy Two Shoes insa... ca domnul fulger isi da arama pe fata si da iama in frigider unde devoreaza tot ce prinde. O sticla insa ii scapa si cazand pe jos o trezeste pe Mammy Two Shoes. Ia sa vedem stiti cine pica de vinovat? Da.. Tom si zboara in cutia cu vechituri, de afara cu un sut, bineinteles, urmat la scurt timp de Jerry care se autosutuieste.
Aflati amandoi in dificultate cei doi pun la cale un plan: cand Lightning doarme il fac sa inghita un fier de calcat si apoi il controleaza cu ajutorul unui magnet. In final il fac pe acesta sa apara neputincios pentru ca Mammy Two Shoes  sa il goneasca. Problema este ca atunci cand vrea sa il sutuiasca, Tom nimereste fierul.. si asa ajunge sa stea la pat, rasfatat. Este un episod in care insa totul se termina cu bine atat pentru Tom, alintatul, cat si pentru Jerry care isi primeste si el portia de prajitura.

0 comments :

Trimiteți un comentariu