luni, 20 iunie 2011

Cutie pentru E Doll

Buna!! V-am povestit saptamana trecuta despre E Doll . I-am facut o cutiuta foarte simpatica - reciclata:). Sa va povestesc cate ceva despre ea. Este o cutiuta micuta (de la cartuse pentru imprimanta). Am imbracat-o in hartie alba (coala normala de xerox) si apoi am decorat-o cu hartie colorata (lipit cu lipici - baton si scoci - am facut o poza in care se vad ustensillele de lucru). Cel mai mult mi-a placut insa sa fac covorasul:


Mi-am pus in gand ca la urmatoarea cutiuta sa fac poze mai multe - un fel de tutorial- sper sa il gasiti util si sa va inspire. pana atunci iata poza cu ustensile (mai lipsesc perforatoarele:P, pixurile si ce am mai folosit la desen ...):

 



Inauntru are margini (jos si pe laterale) din fasii colorate, taiate simplu sau cu model; cum te uiti in fata este un fel de tablou galben cu flori perforate.. Si pe jos covorasul. Tot interiorul este tapetat cu hartie alba:D. In exterior am folosit albastru si norisori pentru partea din fata, capac si laterale. Pe spate este un verde deschis -  pe care am desenat un pomisor cu cirese si flori. Pe partea inferioara am lipit o "eticheta" rosie - cu data semnatura si dedicatie pentru Buni... si in partea de sus am facut un soare:).
Poze:






4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

SUPER FACUT!!!!!!!!!!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Ne bucuram ca iti place!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Minunat, Rux. Covorasul imi face cu ochiul si ma trimite cu gandul la tesutul cu hartie. Iar cutiuta este deosebita. Mi-ar placea sa fiu o papusica acum (papusile au voie sa stea in casute frumos si cu drag decorate)

copilarim spunea... [Raspunde]

Da si eu la acelasi lucru m-am gandit cand l-am facut:D. Ador casutele de papusi - am una pe lista. sper sa o pot face cat de curand:P

Trimiteți un comentariu