joi, 23 iunie 2011

Update concurs - participanti (si inca ceva)

Buna!! Mai sunt ...mai putin de 4 zile pana se incheie concursul nostru (pe 26 iunie, duminica, noaptea). Asa ca am zis sa va reamintesc - gasiti aici conditiile de participare: Concurs "Sandy Belle si Lydie".
Apoi vreau sa le multumim pe cei care au infruntat caldura si s-au jucat putin cu noi, voi lasa lista mai jos, urmand ca sa o actualizez la finalul concursului, cand voi publica si aici toate intrarile in concurs. (Pana atunci le puteti citi aici:  Participari la concurs - publicate pe pagina de facebook-)
In al treilea rand vreau sa va spun ca avem si cont de messenger - vom incerca sa intram in week-end sa vorbim cu voi. Id-ul nostru este bineinteles: copilarim.
Si ... la final vreau sa va spun ca ne gasiti pe mail pentru orice nelamurire!! ca veni vorba, daca nu aveti cont de gmail, sau ce alte conturi mai sunt suportate de blogger pentru comentarii, ne puteti scrie direct pe mail, sau, puteti comenta si sa va semnati la final, urmand sa ne trimiteti un mail ca sa avem si noi adresa voastra sa va putem anunta in cazul in care ati castigat (asa cum a procedat una dintre concurente:P).
Iata lista (4 concurenti pana acum - ce numar frumos;p):
1. Alexandra
2. zana buna (ioana)
3. Victoria G
4. MaryAna
5. Laurita mommy, wife, woman :)
6. Ramsmade 
  
Bafta multa tuturor! Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu