miercuri, 8 iunie 2011

Setul Albei ca Zapada

Bunaaa!! :) De curand am intrat intr-o comunitate foarte calda, creativa si care promoveaza concursuri (ce de c-uri nu?:P): CDB (Clubul designerilor de bijuterii).... A spus cineva concurs??? Ah, da prezent!! :D Imi place foarte mult!! Sunt oameni calzi si placuti care te fac sa te simti bine si te incanta cu minunatiile pe care le creaza. Si cel mai important este ca fiecare are acolo locusorul lui, suntem ca intr-o tabara de creatie, sau o mica expozitie handmade in care fiecare are vitrina lui, cu creatii. I love it!!Bun.. si am ajuns acolo tocmai la timp ca sa particip la concursul Mireasa anului 2011 !! :D Ce provocare!! Am pus mana pe sarma argintata, am conceput eu modelul si, dupa ce am terminat prima piesa, mi-a cazut sub dulap si s-a evaporat!!! Nici acum nu am gasit-o =)). Asa ca, neputand sa stau degeaba am zis sa fac altceva si terminand acel proiect am realizat acest set crosetat:

 

Si l-am rugat pe "zanul" Dodo sa ma ajute cu pozele (in stanga este colierul si pe "manechin" sunt cerceii). Cum am lucrat si cu ce: fir bumbac subtire (de Sibiu), croseta metalica de 1 - pentru colier si fir de bumbac mediu - croseta de 2.5 la cercei.
Tortitele si sistemul de prindere sunt placate du argint. Modelul florilor este nascocit de mine (cerc magic- 10 ochiuri, intr-un ochi lucram sc-hdc-dc-hdc-sc, urmatorul sl st)*. Mai multe poze (apasati ca sa le vedeti mari):

 

* sc- simple crochet (piciorus)
hdc -half double crochet (jumatate de doua picioruse)
dc - double crochet (doua picioruse)

2 comments :

Maria spunea... [Raspunde]

“Nu poţi să vezi zâne dacă nu eşti zănatic” spunea Nichita Stanescu...
Eu cred ca tu le vezi, dar esti smerita si ne spui ca ai creat acest set crosetat pentru Alba ca Zapada... :)

Succes! Este un set adorabil, diafan! Ca pentru zane! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Maria

draga mea.. un "zan" sigur este in pozele de mai sus. Asa il mai alintam noi pe Dodo - zanul Dodo:)
iti multumesc mult pentru ce mi-ai scris - setul e facut anul trecut (2011) si mi s-a facut asa putin dor sa mai rasfoiesc printre filele blogului - uneori am fost asa prinsa in proiecte incat abia am reusit sa ma bucur de ceva creat .. ca am trecut la altceva. :P
Frumos spunea Nichita Stanescu... si adevarat!

Trimiteți un comentariu