miercuri, 22 iunie 2011

13. Quel triste Noël (Ce Craciun trist!)

In prima parte a articolului puteti viziona episodul cu subtitrare. In partea a doua, dupa "aflati mai mult" exista varianta fara subtitrare si bineinteles rezumatul. :)
Actualizare 2017

Varianta in franceza, fara subtitrare:


credit video ButokaiNoTaiken

Rezumat:
Discutia pe care a purtat-o Sandy cu Edward a facut-o pe aceasta sa se gandeasca la viitor. Isi dorea sa fie si ea un om formidabil care sa imparta bucurie celorlalti.
Intre timp vine iarna - zapada, pregatiri pentru Craciun si Sandy, impreuna cu prietenii ei impodobesc bradul. Postasul aduce o scrisoare pentru tatal ei de la fostul sau asociat. Daca felicitarea le face mare placere copiilor, scrisoarea pare a-l ingrijora pe tatal lui Sandy.
In drum spre spital, Sandy este "bulgarita" de Charles si amicii sai care se dadeau cu sania. Cand acestia cad de pe sanie, Sandy o imprumuta pentru a-l aduce pe Edward acasa la ea unde organizau petrecerea de Craciun. Pana la urma si baietii cei mari ii sar in ajutor, mai ales ca doamna Scott facuse un tort nemaipomenit.  Ajunsi acasa canta colinde in jurul bradului si se simt bine, iar Sandy, in timp ce avea grija de focul din semineu, se gandeste la Mark.
Mark era la Londra incercand sa castige cativa banuti in timp ce facea desene trecatorilor. In timp ce niste bogatasi se poarta urat cu el si il umilesc,  Kitty se afla la doi pasi de el, dar nu il recunoaste.
Dupa ce pleaca invitatii, Sandy gaseste scrisoarea primita de tatal sau, scrisoare care alunecase din buzunar si cazuse pe jos. Cand o ridica, vede ca prietenul tatalui sau il intreba ce mai face Sandy, dupa care mentiona ca are si el o fiica si faptul ca Sandy nu este fiica domnului Christy. Cand tatal ei se trezeste aceasta il intreaba despre ce este vorba, dar tatal ii spune ca este o gluma, arunca scrisoarea in foc si Sandy vazand ca tatal ei ii ascunde adevarul fuge de acasa, in gradina ei secreta. In timp ce plangea in zapada, tatal ei vine si ii aduceo haina, ca sa nu raceasca si se intorc amandoi spre casa. Din pacate starea lui de sanatate era foarte precara si face o criza de inima... abia ajungand cu Sandy la familia Scott, unde ii simte Tambour.
Ajunsi cu ajutorul doamnei Scott acasa, Sandy si tatal ei asteapta doctorul care este adus de domnul Scott. Din pacate starea domnului Christy era grava si acesta dori sa-i vorbeasca lui Sandy. Ii spuse ca in sertar se afla o cutiuta - in aceea se afla o narcisa, o bijuterie care apartinuse cel mai probabil mamei sale. Sandy avea respectiva bijuterie in mana, atunci cand fusese gasita de tatal sau. Acesta ii cere lui Sandy sa mearga la prietenul sau, domnul Ronwood daca lui i se va intampla ceva ...si, dupa ce ii multumeste fiicei sale pentru toata bucuria pe care i-a adus-o in suflet, se stinge.

6 comments :

Mery spunea... [Raspunde]

NU PUTEM VIZIONA ACEST EPISOD, :( VA ROG FACETI CEVA, IN PLACE TARE MULT!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Unknown Multumim pentru observatie! Din pacate nu depinde de noi - filmele sunt urcate de diferiti utilizatori pe internet.
Il vom cauta insa si speram sa putem inlocui cat mai curand filmele care nu mai merg.
Si noua ne place foarte mult!! :)

Mery spunea... [Raspunde]

Va multumesc frumos!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Trusca Marilena Cu drag :)!
Am inlocuit filmul in franceza, fara subtitrare!
Cel cu subtitrare in romana este deasemenea inlocuit, dar probabil sunt ceva probleme legate de server. Ieri de exemplu mergea. :)

Unknown spunea... [Raspunde]

http://rutube.ru/video/187b407ced6e3fc6554891249600e5b7/ link pt ep 13... doar ca eu nu prea inteleg franceza... :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@Andreea Minca Iti multumim pentru ajutor, Andreea!! :)
Am inlocuit. Sper sa te ajute rezumatul (este mai degraba povestire) - sa stii ca si noi am invatat limbi straine uitandu-ne la desene animate (cel putin italiana, unde nu aveam chiar deloc ajutor - adica nici macar povestirea). Mi-ai amintit de primele episoade vizionate pe Italia 1. Acum stau si ma intreb cum de ne-au hipnotizat acele animatii... :O.

Trimiteți un comentariu